alumínium, ablak, ajtó, üvegfal, függönyfal, hiba feltárás, zárcsere, kilincs, felújítás, átalakítás, bontás, acélszerkezet, acélcsarnok, acélkapu, portál, hőszigetelés, lemezelés, LINDAB, burkolat, tető, felülvilágító
Munkáinkból
Szolgáltatások
Acélszerkezet gyártási üzletág 2 mérnök és 15 szakmunkás.
Tervezői üzletág 2 mérnök és 2 előkészítő.
Kivitelezői üzletág 2 mérnök és 20 szakmunkás.

Az addig és az azóta megszerzett ismeretanyagra, valamint a kialakított partnerhálózatra alapozva Cégünk és Partnercégeink alábbi szolgáltatásai szinte teljesen lefedik az épületlakatos ipari kivitelezés egészét:

Szórakozóhelyek beléptetőrendszerének telepítése - forgóvillás belépető kapu

Forgóvillás beléptető kapuA forgóvillás beléptető kapu általánosan használt berendezés az ellenőrizni kívánt beléptetési pontokon. Széleskörűen használt ipari létesítmények, kulturális és szórakozóhelyek, sportrendezvények, illetve kormányzati épületek beléptető helyein.

A berendezés mechanikus része tartalmaz egy vészhelyzeti szerkezetet, amely biztosítja, hogy a karok automatikusan leessenek riasztás esetén. A vészhelyzet elmúltával a karokat manuálisan kell visszaállítani alaphelyzetbe.

A beléptető kapunak többféle válaszható beállítása van, amely kiválóan alkalmazkodik a legkülönbözőbb épülettípusokhoz és ki- és beléptetési formákhoz. Különféle azonosító rendszerek (beléptető kártya, vonalkód, ujjlenyomat-és íriszolvasó) csatlakoztathatók a berendezéshez, ezenkívül vezérlő központokhoz, számlálókhoz csatlakoztatható.

Acélszerkezetű típuscsarnokok teljeskörű kivitelezése

Egyedi vázszerkezetű csarnokok, acélszerkezetek tervezése, kivitelezése

Könnyűszerkezetes homlokzat- és tetőburkolatok tervezése, kivitelezése

Alumínium és acél nyílászárók gyártása és szerelése

Alumínium szerkezetű függönyfalak, télikertek és portálok tervezése, gyártása, szerelése

Fém és ásványi alapanyagú sávos ill. tálcás álmennyezetek szállítása és szerelése

Alumínium nyílászárók felújítása

Hagyományos építőipari munkák kivitelezése

Műszaki tanácsadás, ellenőrzés

Generálkivitelezői tevékenység